ACTIVITATS DIRIGIDES

Spinning

L’spinning és una activitat física que intenta simular el ciclisme dins d’una sala, amb bicicletes estàtiques i amb el suport d’un instructor al ritme de la música.

No hi ha límit d’edat, totes les persones adultes poden fer una sessió, ja que les bicicletes disposen d’un dispositiu per regular la resistència. Per això, tots els alumnes poden anar al mateix ritme de cadència, independentment de la resistència que cada un necessiti.

Actualment l’spinning s’està convertint en una de les activitats predilectes dels usuaris que volen cremar calories.

Solen tenir fama de dures i per això és imprescindible portar aigua a les classes, ja que es sua molt des del principi del pedaleig i cal hidratar el cos durant sessió.

Es calcula que es poden arribar a cremar entre 400 i 700 calories.

Zumba

La zumba és una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí Beto Pérez. La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.

La zumba s’ha començat a introduir en alguns centres esportius.

Body pump

Està dissenyat per aconseguir els teus objectius treballant els principals grups musculars en 50 minuts. Pensat per tonificar i definir els teus músculs a més d’aconseguir un cos fort, sa i equilibrat.

Alguns dels seus beneficis són millorar la força i la resistència, definir i tonificar musculatura i augmentar la densitat dels ossos.

Pilates

El Mètode Pilates (o conegut popularment com a Pilates), és un sistema d’entrenament físic inventat a principis del segle XX per l’alemany Joseph Pilates basant-se en els seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

En el seu inici el mateix Pilates el va anomenar “Contrologia” (en anglès Contrology) ja que creia que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs. El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Ioga

El ioga (en sànscrit i pali: योग, yóga, “jou” o “unió”) és una de les sis darsanes o escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC.

Proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l’atman (ànima individual) amb el Braman (l’ànima universal). Desenvolupa com assolir els nivells més elevats de consciència i integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la meditació, l’ascesi moral i els exercicis corporals. Per a aconseguir-ho prèviament cal passar per l’autoconeixement i autoanàlisi, desaprenentatge d’idees preconcebudes inconscients, creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l’inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d’aquesta manera es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Grit 30′

Es tracta d’una sèrie d’exercicis d’entrenament en intervals d’alta intensitat (HIIT, en anglès) de 30 minuts. Ofereix increïbles resultats de condicionament físic d’una manera molt ràpida i eficaç.

LES MILLS GRIT està dissenyat per canviar la teva condició física i millorar-la. Augmenta la condició física aeròbica, millora la contracció ràpida de les fibres musculars, i això fa que segueixis cremant grassa fins hores després d’haver realitzat l’activitat.

Stretching postural

És un mètode de reeducació i equilibri postural.
 Consta d’una sèrie d’exercicis d’estiraments actius que s’aconsegueix a través de moviments lents acompanyats per una respiració que actua positivament sobre els músculs respiratoris.
 Alleuja i prevé els dolors musculars i articulars, augmenta l’amplitud de moviments i millora la respiració.

Latin Mix

Latin Mix consisteix en la barreja d’una gran varietat de balls llatins així com: salsa, bachata, cha cha cha, mambo, samba, merengue, conga, rumba, twist, etc.

La finalitat és poder gaudir dels estils anteriorment esmentats, i al seu torn, enriquir-nos de les característiques de cadascun d’ells.

Strong

Classe on es combinen diferents exercicis per millorar el condicionament muscular i cardiovascular a través de moviments polimètrics sincronitzats amb la música.

STRONG by Zumba està dissenyat per cremar calories mentre tonifiques cames, braços, abdominals i glutis. Trobaràs moviments polimètrics, explosius i isomètrics per canviar la teva condició física i millorar-la. La música ajudarà a fer que hi hagi varietat en la velocitat i la intensitat dels exercicis. Ideal per aconseguir els teus reptes esportius.

Core

Core, paraula anglesa que es refereix nucli, fa referència a la musculatura més cèntrica i estabilitzadora del cos, muscularment conegut com: abdomen, baixa esquena i malucs.

CORE està dissenyat per enfortir la musculatura que protegeix i estabilitza el nostre cos, reduir el risc de lesions, millorar patologies i cremar grassa d’aquesta zona. Ideal per totes aquelles persones que passen moltes hores assegudes.

Hipopressius

Els hipopressius són exercicis respiratoris i posturals que realitzats en forma sistemàtica disminueixen la pressió intraabdominal implicant moltes cadenes musculars.

Tenen molts beneficis, com la millora de la capacitat respiratòria, la tonificació de la musculatura abdominal i del sòl pèlvic, la reducció del perímetre de cintura, també poden ajudar a millorar algunes patologies com docències posturals a l’esquena i per tractar disfuncions del sòl pelvià com la incontinència urinària, disfuncions sexuals, prolapses, etc.

Modalitats:
1- Taller intensiu: té una durada de 6 sessions, on s’aprenen de forma precisa la tècnica respiratòria especifica (diafragmàtica) i les 16 postures bàsiques que formen els exercicis hipopressius de Base.

2- Classes dirigides: són una combinació d’exercicis estàtics i dinàmics de forma coherent i amb major dificultat i implicació muscular.

Defensa personal

Combat defense: Activitat física d’alt rendiment , que fusiona diferents arts marcials, que et servirà per a defensar-te en un cas d’atac extrem.

Karate: Art marcial molt completa i disciplinada amb molts beneficis físics i mentals que t’ajudaran a afrontar i millorar el teu dia a dia.

Lindy Hop

Vols aprendre el ball de moda? Alguna vegada has anat pel carrer i has vist gent ballar i riure a ritme de swing i no has pogut evitar mirar-los?

És el Lindy Hop, un estil de ball en parella amb música swing que alguns afro-americans van popularitzar a Nova York cap als anys 1920, com a una derivació del xarleston. Ràpidament es va estendre als Estats Units durant els anys 1930 i, més tard, en altres països. El lindy hop va estar a punt de desaparèixer a l’època daurada dels musicals, fins que als anys 1980, paral·lelament a Europa i  els Estats Units, algunes persones, sobretot el ja aleshores veterà Frankie Manning, van pensar a recuperar-lo. Gràcies a això ara hi ha milers de llocs per molts països on aprendre’n i ballades cada dia on practicar el que hem après a classe.

Ball social

Una activitat física on poder passar una estona divertida i millorar la qualitat de vida saludable (coordinació, equilibri, tonificació muscular, elasticitat…) i psicològiques (autoconfiança, empatia…). No hi ha límit d’edat i no cal una preparació física concreta. Si pots caminar, pots ballar.

Apuntar-se a ballar va més enllà del simple objectiu d’aprendre a ballar, si no que consisteix a passar una estona sense més preocupació que l’aprenentatge.

El ball contribueix a tenir un bon nivell de serotonina que fa tenir un bon estat d’ànim. El fet de sentir la música ja ens fa sentir millor i la coordinació del nostre propi moviment amb el ritme musical ens fa sentir satisfacció en finalitzar una classe.

Ball en parella

Un munt de balls des dels més clàssics (vals, fox-trot, tango), balls llatins i caribenys (cha cha cha, bolero, bachata, mambo, salsa, merengue, samba) i d’altres (pasdoble, lindy hop, rock & roll…)

Aprendrem l’essència i les particularitats de cada ball, els passos bàsics, la tècnica, el treball corporal, la musicalitat , què és la conducció (portar i deixar-se portar) i com combinar les figures entre si per crear el teu propi ball en classes seran molt dinàmiques.

És una manera molt saludable de passar-ho bé amb la parella en cas que la portis, però no cal tenir-la per aprendre a ballar.

Formulari de contacte

6 + 9 =

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div de 07.30h a 22.00h.
Dissabtes: de 07.30 a 21.00h.
Diumenges: de 08.00 a 15.00h.*

Més informació

*La piscina es tancarà a les 14h. quant estigui COBERTA, i a les 20h quant estigui DESCOBERTA, igual que el Club.

El Club romandrà tancat l'1 de gener, el 15 d'agost i el 25 de desembre. Els dies 5 de gener, 23 de juny, 14 d'agost, 24 i 31 de desembre el club tancarà a les 15h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div: de 07.30h a 21.00h.
De dis i diu: de 08.00h a 13.00h.

Club Tennis La Bisbal

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

Tennis Park

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h