ESPORTS AQUÀTICS

La piscina coberta

Al Centre Esportiu la Bisbal disposem d’una piscina coberta de 20x10m on practicar durant tot l’any les diferents activitats.
Amb l’ajuda dels nostres monitors es realitzen diferents activitats aquàtiques dirigides.

Aquagym

L’aquagym és una activitat física que consisteix en la pràctica d’exercicis aeròbics i coreografies en el medi aquàtic amb suport musical.

D’una banda, els objectius generals de l’aquagym son la millora de la condició cardiorespiratòria, el treball de la força i la resistència i tonificació muscular, la millora de la flexibilitat i el treball de la coordinació motriu global, ritme i agilitat. D’altra banda, existeixen altres objectius específics com són la reeducació de la respiració, la millora de la postura i la relaxació.

Amb l’aquagym es millora la condició física general i permet una millor recuperació de les lesions, pel que està indicat per a persones en processos de rehabilitació. Es treballen diferents grups musculars de forma específica i s’alternen exercicis de la part superior, mitjana (oblics i abdominals) i inferior del cos. A l’aquaeròbic, amb la música es controlen les pulsacions fent que l’organisme s’activi o es relaxi.

Entrenaments per travessies

Destinats a persones que busquen una condició física òptima mitjançant entrenaments de natació. Si voleu assolir millores en les vostres marques, preparar-vos per travesses populars o només per estar en forma i passar una estona molt agradable amb equip. Treballem la tècnica i la resistència.

Sabies que la natació és l’esport més complet? 

La pràctica de la natació és molt beneficiosa, ja que l’aigua és el mitjà ideal per fer una gran quantitat d’activitats de recuperació.

HidroGAC

L’HidroGAC és una activitat física que consisteix en la pràctica d’exercicis aeròbics en el medi aquàtic amb un suport musical.
 Els objectius generals són la millora de la condició cardiorespiratòria, el treball de la força i la resistència muscular, i la millora de la flexibilitat el treball de la coordinació motriu global. Afavoreix la respiració i la relaxació. Corregeix la postura i millora la coordinació i l’equilibri del nostre cos. L’alt treball d’abdominals ens ajuda a enfortir aquesta zona i aprendre a tenir un major domini de totes les parts del cos. 
És una modalitat del fitness aquàtic centrat en la tonificació d’aquests tres grups musculars: glutis, abdominals i cames.

 

Natació de travesses

Neda, però neda amb eficiència!
El programa de natació de travessa et proposa un entrenament pensat per aconseguir una millor tècnica, resistència i eficiència natatòria per aconseguir nedar a mar de manera òptima. Aprendràs els coneixements per aprendre a nedar distàncies llargues, aconseguiràs augmentar la teva capacitat respiratòria dins el medi aquàtic i realitzaràs un seguit d’exercicis per millorar tant la teva potència com la teva tècnica de natació. Amb una millor tècnica aquàtica aconseguiràs ser més eficient, això vol dir, nedar més amb menys esforç!

 

Natació de tecnificació

Neda correctament per la teva salut! El programa de natació de tecnificació és individualitzat i s’adapta a les teves necessitats. Aprendràs exercicis per millorar la tècnica de natació i l’enfortiment muscular. També aprofundiràs amb exercicis que t’ajudaran a aprendre a respirar adequadament en el medi aquàtic. Millora i augmenta la teva condició física aprenent a nedar d’una forma correcta!

 

Natació terapèutica

Neda, però neda amb coneixement.
El programa de natació terapèutica ofereix una major varietat de recursos motors (exercicis dins de l’aigua) per nedar millor i prevenir lesions.
Més Beneficis: Rehabilitació d’ossos i articulacions, enfortiment muscular. Rectificació de desviacions de columna, augment de la capacitat respiratòria i activació del sistema circulatori.
Que sigui terapèutica no vol dir que sigui suau els exercicis poden realitzar-se amb una alta intensitat, buscant una millora de la condició física. Que esperes per provar-ho?

 

Formulari de contacte

4 + 8 =

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div de 07.30h a 22.00h.
Dissabtes: de 07.30 a 21.00h.
Diumenges: de 08.00 a 15.00h.*

Més informació

*La piscina es tancarà a les 14h. quant estigui COBERTA, i a les 20h quant estigui DESCOBERTA, igual que el Club.

El Club romandrà tancat l'1 de gener, el 15 d'agost i el 25 de desembre. Els dies 5 de gener, 23 de juny, 14 d'agost, 24 i 31 de desembre el club tancarà a les 15h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div: de 07.30h a 21.00h.
De dis i diu: de 08.00h a 13.00h.

Club Tennis La Bisbal

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

Tennis Park

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h