TRIATLÓ

Triatló: tres esports en un

La secció de Triatló del Centre Esportiu La Bisbal neix el novembre de 2014 amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels socis interessats en iniciar-se a la pràctica d’aquest esport, que consisteix a realitzar una cursa encadenant tres disciplines per aquest ordre: natació, ciclisme i cursa a peu.

Aquest esport és apte per a tots els públics ja que presenta moltes distàncies, categories i adaptacions per a persones amb discapacitat, sempre que no estigui contraindicat per algun problema de salut.

El Triatló té com a principal motor l’esperit de superació i la constància, despertant en aquells que el practiquen valors i normes que els ajuden a afrontar la vida amb alegria, decisió i empenta sense que les adversitats interfereixin en els seus camins.

Tot això és gràcies a la força que té practicar esport a l’aire lliure i en entorns naturals de gran valor paisatgístic com és el cas de l’Empordà, poder nedar per la Costa Brava, recórrer les petites carreteres i ports de muntanya que ens envolten en bicicleta i corre per camins, boscos i passejos marítims és un luxe que no es pot descriure amb paraules. Si, a més a més, li afegim poder fer-ho envoltat d’un grup d’amics, ben segur que serà una experiència que no deixarà indiferent a ningú.

L’objectiu principal de la secció és el de guiar a totes aquelles persones que ho desitgin, a descobrir el món del Triatló, sense importar edat, sexe o condició física.

Objectius específics

  • Gaudir de tots els beneficis que l’esport ens aporta.
  • Descobrir el ventall de possibilitats que ens brinden les diferents disciplines que conformen aquest esport.
  • Ser conscients de les nostres destreses i limitacions per poder millorar.
  • Aportar el millor de nosaltres per fomentar la cohesió del grup.
  • Donar a conèixer el nom del club arreu del territori.

Metodologia de treball

Cada setmana l’entrenador envia un document per correu electrònic amb les diferents sessions a realitzar.

Al llarg de la setmana hi ha tres sessions presencials dilluns, dimarts i dijous de 20:30h a 22.00h i dues sessions opcionals. En totes elles es desenvolupen continguts relacionats amb les tres disciplines, la prevenció de lesions i mitjans i mètodes de recuperació entre d’altres.

Missió i visió

Missió: contribuir a la difusió del Triatló, garantint la seva pràctica de forma segura i saludable, oferint als nostres esportistes un tracte professional i proper, per ajudar-los a aconseguir els seus objectius.

Visió: esdevenir un club de referència a la zona, que lluita dia a dia per millorar la qualitat dels seus serveis sempre amb el seguiment de professionals formats en les diferents disciplines i noves tendències de l’educació física la salut i l’esport.

Valors

A continuació ens agradaria mencionar alguns dels valors que considerem essencials integrar en la nostra filosofia de treball, molts d’ells es desprenen de la pràctica esportiva en general, però especialment volem destacar aquells que el Triatló transmet a causa de les seves peculiaritats:

Constància: definir objectius a curt termini que ens ajudin a assolir les nostres metes.

Superació: esforçar-nos per aprendre, millorar i mantenir les nostres capacitats.

Germanor: tot i ser un esport individual els vincles d’amistat que s’estableixen durant els entrenaments i altres activitats són de gran ajuda per aconseguir els nostres objectius.

Diversió: gaudir de tots els moments que ens regala aquest esport, entrenaments, viatges, competicions, reunions, dinars…

Esportivitat: mostrar respecte cap als companys d’equip, cap als que practiquen aquest i altres esports sense discriminar o menysprear a ningú.

Solidaritat: mostrar empatia en vers els companys felicitant-los pels èxits aconseguits i donant-los la mà en els moments difícils.

Respecte al medi ambient: generar el mínim impacte possible en els diferents medis naturals amb els quals interactuem contribuint a la seva conservació.

Formulari de contacte

1 + 5 =

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div de 07.30h a 22.00h.
Dissabtes: de 07.30 a 21.00h.
Diumenges: de 08.00 a 15.00h.*

Més informació

*La piscina es tancarà a les 14h. quant estigui COBERTA, i a les 20h quant estigui DESCOBERTA, igual que el Club.

El Club romandrà tancat l'1 de gener, el 15 d'agost i el 25 de desembre. Els dies 5 de gener, 23 de juny, 14 d'agost, 24 i 31 de desembre el club tancarà a les 15h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari instal·lacions:

De dill a div: de 07.30h a 21.00h.
De dis i diu: de 08.00h a 13.00h.

Club Tennis La Bisbal

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

Tennis Park

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h

Ctra. Castell d’Empordà s/n - 17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 9.30h a 13.00h - 16h a 20.30h.

C/ L’Aigüeta 1, 1er -  17100 La Bisbal

Horari oficina:

Dill a Div 17.00h a 20.00h